ALGEMENE VOORWAARDEN

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro en incl. BTW.

Annuleren
In geval van overmacht kan Eigenhoutje genoodzaakt zijn een workshop te annuleren. De klant kan Eigenhoutje niet aansprakelijk stellen voor het annuleren van een workshop als gevolg van een omstandigheid die buiten haar macht ligt. Indien er een workshop door Eigenhoutje wordt geannuleerd, wordt er in overleg een nieuwe datum gepland.

Groepsreserveringen kunnen tot 3 weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verplaatst. 

Kom je alleen of met 2 personen en ben je genoodzaakt om een workshop te annuleren, neem dan a.u.b. zo vroeg mogelijk telefonisch contact op zodat ik het vrijgekomen plekje nog kan aanbieden aan iemand die graag nog zou willen deelnemen.

Indien u niet tevreden bent over een workshop, kunt u dit ter plaatse aangeven. Dan kunnen we samen op zoek naar een oplossing om toch aan uw wensen te voldoen. Achteraf kan er helaas niets meer aan veranderd worden, wel kan er dan in de toekomst rekening mee worden gehouden.

Bij de workshops kan gebruik gemaakt worden van acrylverf en diverse gereedschappen. Houd hier aub rekening mee met uw kleding, elke vorm van schade is voor eigen risico.

Alle ontwerpen, fotografie en teksten zijn eigendom van Eigenhoutje en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Eigenhoutje teksten en beelden te gebruiken. Het namaken of kopieëren van ontwerpen is in strijd met het auteursrecht en dus niet toegestaan.