Maak je eigen lampje!

Bij deze workshop maak je je eigen bureaulampje of wandlampje! Praktisch, mooi en hip als bureaulamp, leeslamp of één van de vele andere mogelijkheden…Het lampje heeft een betonlook voet van 16 cm doorsnede die ik al voor je heb gemaakt i.v.m. de benodigde werk- en droogtijd. Het houten frame is 40×40 cm en is verstelbaar. Het snoer is 2 m. lang en heeft een schakelaar om het makkelijk aan en uit te maken. Je kunt de grote kralen en de houten standaard of wandhaak gedeeltelijk of helemaal verven en daarna gaan we een eigen lampenkapje maken van hout! Je kunt het snoer ook nog met enkele kralen decoreren.
Deze workshop duurt 2 tot 3 uur en kost € 45,- voor het tafellampje en € 40,- voor het wandlampje. Dat is inclusief alle benodigde materialen zoals; standaard met voet, alle materialen voor het maken van het lampenkapje, snoer met schakelaar en stekker, fitting, trekontlasting, sfeerlampje in warm wit LED licht (1 Watt). Uiteraard zijn ook de drankjes en iets lekkers bij de prijs inbegrepen!

Lampje

Maak je eigen lampje! Bij deze workshop maak je je eigen bureaulampje of wandlampje! Praktisch, mooi en hip als bureaulamp, leeslamp of één van de vele andere mogelijkheden…Het lampje heeft een betonlook voet van 16 cm doorsnede die ik al voor je heb gemaakt i.v.m. de benodigde werk- en droogtijd. Het houten frame is 40×40 […]