LIVE WORKSHOP DECORATIE RING!

Dinsdagavond 23 februari 2021 om 19.00 uur gaan we weer samen creatief aan de slag via Instagram!
Dit keer met het DIY-pakket Decoratie ring. Je kunt dit nieuwe DIY-pakket bestellen vóór 15 februari of je komt het pakketje vóór 23 februari ophalen in Simpelveld. Deze decoratie ring is een prachtige eyecatcher in je huis! Hang deze aan een muur, zet deze op een mooi plekje of hang de ring aan je raam met een zuignapje. Maak er een voorjaars- of paashanger van door een vogeltje of paashaas op te verven. Of je kiest voor een hartjes vorm, dat is altijd goed…Je kunt de kralen en de wandhanger in jouw favoriete kleur verven en je kunt ook nog kiezen voor een extra kleur verf zodat je bijvoorbeeld eerst een cirkel verft en daaroverheen een afbeelding/vorm! De achterkant kun je naturel laten, wat ook al erg mooi is, of je decoreert deze met een andere vorm en/of kleur. Zo kun je zelf kiezen welke kant je gebruikt en daardoor is de decoratie ring ook ideaal als raamdecoratie. Met een zuignapje hang je deze op de gewenste hoogte aan je raam en klaar! Met het bijgeleverde klemmetje hang je er nog een kaartje aan en je kunt uiteraard zelf nog seizoensdecoraties eraan toevoegen. Touw om op te hangen en extra kralen ter decoratie zitten ook erbij in het pakketje, dus genoeg om creatief mee aan de slag te gaan!

Lukt het niet om op deze dag of tijd LIVE mee te knutselen? Dat is geen enkel probleem, je kunt het filmpje altijd terugkijken via InstagramTV bij Eigenhoutje.

LIVE WORKSHOP DECORATIE RING

LIVE WORKSHOP DECORATIE RING! Dinsdagavond 23 februari 2021 om 19.00 uur gaan we weer samen creatief aan de slag via Instagram! Dit keer met het DIY-pakket Decoratie ring. Je kunt dit nieuwe DIY-pakket bestellen vóór 15 februari of je komt het pakketje vóór 23 februari ophalen in Simpelveld. Deze decoratie ring is een prachtige eyecatcher […]