Maak je eigen wandlampje! 

Praktisch, mooi, hip én heel makkelijk zelf te maken tijdens de workshop. Maak je eigen wandlampje voor in de woonkamer, slaapkamer of één van de vele andere mogelijkheden. Je gaat eerst de houten stok gedeeltelijk of helemaal in jouw favoriete kleur verven. Daarnaast kun je ook de grote kralen een kleurtje geven en daarna gaan we een eigen lampenkapje maken van hout! Je kunt het snoer ook nog met enkele kralen decoreren. En vervolgens sluiten we alles eenvoudig aan en kun je jouw eigengemaakte lampje laten stralen.
Het wandlampje is 16x16x16 cm en er is een uitsparing aan de achterzijde om de lamp aan de muur te hangen. In verband met het gewicht is het aan te raden om de wandlamp uitsluitend op te hangen aan een muur waar in geboord kan worden en met een plug + schroef van 6 mm kunt bevestigen. Het snoer is 2 m. lang en heeft een schakelaar om het makkelijk aan en uit te maken. Deze workshop duurt 2 tot 3 uur en kost € 40,-. Dat is inclusief alle benodigde materialen en uiteraard zijn ook de drankjes en iets lekkers bij de prijs inbegrepen!

Wandlampje

Maak je eigen wandlampje!  Praktisch, mooi, hip én heel makkelijk zelf te maken tijdens de workshop. Maak je eigen wandlampje voor in de woonkamer, slaapkamer of één van de vele andere mogelijkheden. Je gaat eerst de houten stok gedeeltelijk of helemaal in jouw favoriete kleur verven. Daarnaast kun je ook de grote kralen een kleurtje geven […]