Ruilen en retourneren

Indien je onverhoopt niet tevreden bent met je bestelling van Eigenhoutje via de webwinkel, kun je de bestelling binnen 7 dagen na ontvangst retour sturen.

Het pakket dient op eigen kosten teruggestuurd te worden. Natuurlijk mag je de bestelling ook terugbrengen naar Eigenhoutje als je in de buurt woont/bent.

Indien wij de retourzending ontvangen hebben, ontvang je een tegoedbon van Eigenhoutje ter waarde van het aankoopbedrag. Deze tegoedbon kun je zowel in de webwinkel als bij een workshop besteden.

Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. 

Retourzendingen worden alleen aangenomen indien de producten onbeschadigd zijn.

Mocht het product bij het ontvangen van je bestelling beschadigd zijn, ondanks de goede verpakking, maak dan a.u.b. meteen een foto ervan en neem telefonisch contact op met Eigenhoutje, dan gaan we dit uiteraard graag oplossen voor je.

HOE RETOURNEER IK MIJN BESTELLING?

  1. Stuur een e-mail naar info@eigenhoutje.eu waarin je aangeeft welke producten je retour stuurt en de reden van retournering.
  2. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
  3. Plak het volgende adres op het pakket: Eigenhoutje, Kloosterstraat 26, 6369 AD Simpelveld, Nederland
  4. Breng uw retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af.

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. Wij adviseren u uw pakket op te sturen voorzien van een track and trace code.